En kort sammanfattning om vad som skett i spelartruppen de senaste månaderna. Vad gäller spelarförluster till andra lag så har följande skett:
Mattias Klerhed valt att testa på lyckan i nystartade Johannesbäck.
Mujib har flyttat från stan och testar på lyckan i nytt lag.
Anton har gått till Börje SK.
Vi önskar dessa spelare ett stort lycka till i framtiden och Fortitudodörren står alltid öppen.

Nyförvärv då? Jo, vi har förstärkt truppen med ett antal spelare. Ifjol var målvaktsposten ett stort problem när Seb inte kunde delta lika frekvent, i år har vi fått in rutinerade Alejandro Roman som förstärker oss mellan stolparna. I försvaret så är det mesta sig likt och här har vi alltid haft en bred trupp, kanske beror på att det också många oldies som kan hoppa in och spela matcher om det krisar men vi har ändå fått in Daniel Degerström som haft ett kort uppehåll sedan Lokomotiv la ner sin verksamhet. Offensivt har vi ett antal nya spelare. Ludde Brinckmann bestämde sig för att dra på den helsvarta dressen efter många år i Storvreta, en spelare som vi mött många gånger och som bidrar med snabbhet där framme. Med Ludde fick vi även in Samam Momemi på köpet, en kantspringare som gillar att ta avslut i steget. Abdul är en annan spelare som stärker upp kanterna men han kan även spela centralt och som ytterback, bidrar också med god spelförståelse och snabbhet.

Sedan har vi en klick spelare som förstärkt oss från Hagby IK, dessa är Magnus, Viktor, Reza och Ali. Dessa fyra har tränat frekvent med oss sedan vintern och här har vi spelare som ger 100% både på träning och match och dessa spelare kan även användas på de flesta offensiva positionerna.

Vi ser fram emot att se alla spelarna i tävlingssammanhang. Välkomna!

Dela